Hivatalos termékvideó,
belsős információkkal, első kézből...​

Ha szeretnél a termékről még többet megtudni, akkor ebből a 9 és fél perces videóból mindent megtudhatsz. Ha a termékhez szeretnél lépni, egyszerűen csak gördíts lejjebb!

Új generációs, szuper prémium TBF tápok

tbf-beefandrice

Marha és rizs

Felnőtt kutyák számára,
8 hónapos kortól

Legalább 82,8% állati eredetű fehérjét tartalmaz

Ennek a kutyatáp készítménynek a nagy része dehidratált marhahúst tartalmaz, mint alap állati eredetű nyersanyag, valamint fehér rizst, mint szénhidrátot és egész napi energiaforrást.

Összetétel: Dehidratált marhahús és állati eredetű termékek (szárított és préselt marhahús, lazackivonat, baromfimáj), fehér rizs, kukorica, cukorrépa, csírák, zsírok és olajok (marhazsír, lazacolaj), sörélesztő, rozmaringkivonat, yucca, vitaminok és ásványi anyagok, probiotikus anyagok, astaxantin. Természetes állati alapanyagokból készült tartósítószereket, aromákat és színezékeket tartalmaz.

Etetési útmutató: Száraz, vagy enyhén nedvesített állapotban fogyasztható. A pontos adagolás a csomagoláson fel van tüntetve. Ügyelj a friss, tiszta víz pótlására.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 26%, nyers zsír 11%, szervetlen anyagok 6% (durva hamu), nyersrost 2,5%

Kiszerelés: a termék 3 kg-os tasakokban kerül kiszállításra, amivel a termék felbontás utáni minőségét is óvjuk.

A termék ára (áfával):
21.45 EUR

Legalább 5 db rendelése esetén azonban:
19.35 EUR

Megrendeléshez kattints most!

tbf-lambandrice

Bárány és rizs

Felnőtt kutyák számára,
8 hónapos kortól

Legalább 85% állati eredetű fehérjét tartalmaz

Ennek a tápnak az összetétele hipoallergén, felnőtt kutyák minden kategóriájának alkalmas, beleértve a várandós és szoptató szukákat is. Megfelel a legszigorúbb táplálkozási követelményeknek, miközben megmarad a kiváló emészthetősége.

Összetétel: Dehidrált bárány, fehér rizs, kukorica, cukorrépa, csírák, zsírok és olajok (baromfizsír, napraforgóolaj), sörélesztő, tejbogáncs, rozmaringkivonat, yucca, vitaminok és ásványi anyagok, probiotikus anyagok, astaxantin. Színezékeket, természetes tartósítószereket és állati alapanyagokból készült aromaanyagokat is tartalmaz.

Etetési útmutató: Száraz, vagy enyhén nedvesített állapotban fogyasztható. A pontos adagolás a csomagoláson fel van tüntetve. Ügyelj a friss, tiszta víz pótlására.

Tárolás: Száraz, hűvös és fénytől védett helyen tartandó.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 26%, nyers zsír 11%, szervetlen anyagok 6,5% (durva hamu), nyersrost 3%.

Kiszerelés: a termék 3 kg-os tasakokban kerül kiszállításra, amivel a termék felbontás utáni minőségét is óvjuk.

A termék ára (áfával):
19.35 EUR

Legalább 5 db rendelése esetén azonban:
17.25 EUR

Megrendeléshez kattints most!

tbf-juniorcomplex

Junior Complex

Kölyökkutyák számára,
8 hónapos korig

Legalább 93% állati eredetű fehérjét tartalmaz

Ez a táp speciálisan felhasznált alapanyagokból és kiegészítőkből áll, megfelel minden kölyökkutya számára, és tenyésztésére a legszigorúbb kritériumok mellett is. A táp nagy része dehidratált baromfihúst és halhúst tartalmaz, mint állati eredetű nyersanyag, és fehér rizst, mint szénhidrátot. Nem tartalmaz más növényi alapanyagot amely allergiát vagy intoleranciát okozhat (búza, szója).

Összetétel: Dehidrált marhahús és állati termékek (szárított és sajtolt marhahús, lazackivonat, baromfimáj), fehér rizs, kukorica, cukorrépa, zsírok és olajok (marhazsír, lazacolaj), sörélesztő, rozmaringkivonat, yucca vitaminok és ásványi anyagok, probiotikus anyagok, astaxantin. Színezékeket, természetes tartósítószereket és állati alapanyagokból készült aromaanyagokat tartalmaz.

Etetési útmutató: Száraz, vagy enyhén nedvesített állapotban fogyasztható. A pontos adagolás a csomagoláson fel van tüntetve. Ügyelj a friss, tiszta víz pótlására.

Tárolás: Száraz, hűvös és fénytől védett helyen.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 26%, nyers zsír 11%, szervetlen anyagok 6% (durva hamu), nyersrost 2,5%.

Kiszerelés: a termék 3 kg-os tasakokban kerül kiszállításra, amivel a termék felbontás utáni minőségét is óvjuk.

A termék ára (áfával):
19.35 EUR

Legalább 5 db rendelése esetén azonban:
17.25 EUR

Megrendeléshez kattints most!

Szállítás: amennyiben minimum 1, maximum 5 terméket rendelsz, úgy a szállítási költség 4,50 EUR. Mivel a szállítás súlyfüggő, így az efeletti mennyiségeknél a szállítási díj értelemszerűen növekszik. Megrendelés során a mennyiség megadásakor (még a megrendelés véglegesítése előtt) a konkrét szállítási díjat kimutatjuk.

A megrendelés menete

Rendelésed kiszolgálását Pozsonyi székhelyű, szlovák partnerünk online módon szolgálja ki, a terméket pedig magyarországi raktárunkból szállítjuk házhoz. Ugyanakkor az ebcsemege.hu által szervezett akciókban az elérhető kedvezményt, ajándékot, stb. az ebcsemege.hu biztosítja számodra.

*   *   *

1. lépés: a választás. A megrendelés gombra kattintva a webáruházba jutsz, ahol a sütik elfogadása után van lehetőséged kiválasztani, hogy junior, vagy felnőtt kutya számára szeretnél rendelni.

2. lépés: a mennyiségek megadása. Ha a juniort választottad, akkor a Junior Complex tápot tudod megrendelni, ha a felnőtt kutyát választottad, akkor a Lamb & Rice, vagy a Beef & Rice tápok közül tudsz választani. A kiválasztást követően az oldal alja felé gördítve láthatod a rendelésedhez tartozó kiszállítási díjat. Az árak az ÁFÁt már tartalmazzák.

TIPP: A termékek kizárólag 3 kg-os kiszerelésben érhetőek el, eltarthatósági és élelmiszerhigiéniai megfontolásokból. Ha azonban nem egy, hanem 5 darab azonos terméket rendelsz, akkor a termék ára is kedvezőbb, valamint a termékre jutó szállítási költség is így a legkisebb.

3. lépés: a rendelési űrlap. Miután a megrendelésre kattintottál (“folytassa a megrendeléssel”), eljutsz az adatbekérő űrlaphoz. Ahhoz, hogy a megrendelésed teljesíteni tudjuk, szükséges megadni a neved, a címed, és a csillaggal jelölt mezőket. Országnak alapértelmezetten a Szlovák Köztársaság van beállítva, ezt célszerű Magyarországra átállítani a legördülő listából. A címedtől eltérő címre is kérhetsz szállítást, amit az űrlap aljához közeli jelölőnégyzet kipipálásával tudsz jelezni – ekkor a további mezőket is értelemszerűen ki kell töltened. Ha ezekkel megvagy, választhatsz kártyás fizetés, és átutalás között. A megrendeléshez el kell fogadnod a feltételeket, aminek megtörténtét szintén egy jelölőnégyzet kipipálásával tudsz megtenni, majd az utolsó pipa a “Nie som robot” elé kell, ami azt jelenti, hogy nem vagy robot. Miután mindezzel kész vagy, kattints a zöld “folytassa a megrendeléssel” gombra!

TIPP: A TBF tápok klasszikus kereskedelmi csatornákon nem érhetőek el, csak ajánlás útján tudsz hozzájutni. Ezért láthatod a megrendelési űrlapon párom, Ildi nevét feltüntetve “szponzorként”. Ez azonban nem befolyásolja a rendelést, és nincs ezzel az információval további teendőd – kivéve persze, ha csatlakozni szeretnél a forgalmazói csapatunkhoz. Ez esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalunk kapcsolat menüpontjában található elérhetőségeink valamelyikén.

4. lépés: véglegesítés. A gombra kattintva eljutsz egy összesítő oldalra, ahol a rendelésed, és az azzal kapcsolatos adatok láthatóak. A rendelésed az oldal alján található zöld gombra kattintva tudod véglegesíteni, elküldeni. Ha bármely adat nem stimmel, akkor vagy az adatok feletti szerkesztés linkre, vagy az oldal tetején látható folyamatkijelzőre kattintva tudsz visszalépni és korrigálni. Visszalépéshez ne használd a böngésződ vissza (vagy: back) gombját, mert azzal az egész rendelés folyamatot megszakítod, és kezdheted újra a teljes folyamatot.

TIPP: A “sorrend” szó – egy sajnálatosan hibás szlovák fordítás miatt – a megrendelést jelenti, ahogyan a “hírcsatorna” a tápot. Természetesen, ha a rendelésben bárhol és bármi miatt elakadsz, keress minket, segítünk!

Nincs más hátra, csak az, hogy biztosítsd kedvenced számára ezt a rendkívül egészséges és optimalizált táplálékforrást. Ehhez egyetlen dolgod maradt: kattints rá most a piros rendelés gombra!

Szerezz örömöt kutyádnak, és kattints a gombra most!

A kutyák már döntöttek... elfogadod?

Bekötött szemmel is a TBF mellett dönt ez a kutyus.

Na, válogassuk csak ki a TBF szemeket…!

Hogyan segíthetünk a Te nevedben is?

Az ebcsemege.hu részéről:
Ildi és Gábor

Fő célunk az állatok védelme a szenvedéssel, a stresszel, és a fájdalommal szemben, valamint az elhagyott, a nem kívánt és a bántalmazott kutyák védelme. Ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk az állatok jólétét a menhelyeken is annyiban, hogy gondoskodunk etetésükről.

Minden eladott termék után a megvásárolt termék súlyának megfelelő 3%-ot elkülönítünk erre a célra. Ezt nem a megvásárolt tételből, hanem attól külön kezelve és a mi költségünkre tesszük. Amint ezek a 3%-ok elérik egy táp kiszerelési súlyát, azt a nevedben eljuttatjuk a soron következő menhely részére – így az ebcsemege.hu mellett Te is adományozó leszel.

Ha valamelyik menhely tulajdonosa vagy, esetleg segíteni szeretnél egy állatmenhelynek és szeretnéd hogy támogassuk, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info(kukac)ebcsemege.hu oldalon keresztül.    

Üzemeltető

Finkey Kft.
1148 Budapest, Szugló u. 82.
email: info(kukac)ebcsemege.hu
mobil: +36 (30) 96-96-831
cégjegyzékszám: 01 09 465241
adószám: 12092282-2-42.

 

Tárhelyszolgáltató

Tárhely.eu Kft.
1144 Budapest, Ormánság u. 4.,
info(kukac)tarhely.eu